INSTRUMEN PASCAUJIAN PROGRAM PEMULIHAN 3M (PROTIM) BAGI KEMAHIRAN MEMBACA DAN MENULIS TAHUN 4, 5, 6 PDF Cetak E-mail
Selasa, 30 Julai 2013 12:22

BAHAN PASCAUJIAN PROTIM BAHASA MELAYU 2013

Semua Guru Besar
SK / SJK (C) / SJK (T),
Daerah Hilir Perak.

INSTRUMEN PASCAUJIAN PROGRAM PEMULIHAN 3M (PROTIM) BAGI KEMAHIRAN MEMBACA DAN MENULIS TAHUN 4, 5 DAN 6 - 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas dirujuk untuk perhatian dan tindakan tuan.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Pascaujian PROTIM Tahun 4, 5 dan 6 bagi kemahiran membaca dan menulis perlu dilaksanakan di semua sekolah rendah dari 28 Julai 2013 hingga 02 Ogos 2013.

3. Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk memuat turun bahan Praujian PROTIM Membaca dan Menulis di bawah.

SR - B.MELAYU - UJIAN PASCA ProTiM 2013

SR - B.MELAYU - Borang Pelaporan PROTIM 2013

Sila baca dan fahami panduan pelaksanaan Ujian Pasca PROTIM Bahasa Melayu.

4. Emelkan analisis data keputusan pascaujian membaca dan menulis tersebut kepada En. Ahmad Damanhuri bin Md. Mahayuddin ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya sebelum atau pada 20 Ogos 2013 (Selasa).  Sesalinan data tersebut perlulah dihantar ke Pejabat Pelajaran Daerah Hilir Perak.

5. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Ahmad Damanhuri bin Md. Mahayuddin, Penolong PPD Bahasa Melayu (Rendah) di talian 012-4415275.

Kerjasama pihak tuan dalam menjayakan prorgam ini amat dihargai.

Sekian. Terima kasih.